Tilbage
Raw vegan Chokolade Mousse

Raw vegan Chokolade Mousse

Tilberedningstid : 15 Minutter
6 personer
En raw klassiker! Du kan med fordel sætte mandler og cashew i blød inden brug da vi bedre fordøjer iblødsatte nødder, vækker nødden til "live" og så er de nemmere at gøre cremede i blenderen/foodprocessoren. Men falder du over denne opskrift og skal lave desserten med det samme så gør det ikke noget - den bliver god alligevel. (men har du et par timer til i blødsætningen er det bedre end ingenting) God fornøjelse.

Ingredienser

  • 1 dl mandler
  • 1 dl cashewnødder
  • ½ avokado
  • 4 gode dadler
  • 2 spsk. raw cacao pulver
  • ½ dl vand
  • ½ spsk. honning

Instruktioner

  1. Kør det hele i foodprocessor og stil koldt indtil det skal spises.
  2. Serveringsforslag:
  3. Spises gerne med masser af friske bær og et drys frisk mynte og raw kokos makroner.
Lotte Voigt Arnsted