Tilbage
Gulerods Mousse med Dild

Gulerods Mousse med Dild

Tilberedningstid : 10 Minutter
10 personer
Denne ret er frisk, sommeragtig, mættende, mild og på nogle gode crackers - se mine opskrifter på crackers og brød - er retten perfekt som starter, frokost eller i en lille beholder nice n' easy on the run.

Ingredienser

  • 5 dl mandelpulp, mandelpulp er restproduktet efter du har lavet mandelmælk - se opskrift på mandelmælk.
  • 1 spsk shoyu (fås i helsekost, smager af soya)
  • 1 spsk citron
  • 2 spsk rosiner
  • 1 dl vand
  • 1 stor gulerod
  • 1 bundt dild

Instruktioner

  1. For at få fat i mandelpulp skal du først have lavet mandelmælk. Jeg vil foreslå at du når du får lyst til mandelmælk og allerede har din pulp, så laver du denne skønne ret. Men skulle du få lyst til dette i omvendt rækkefølge så lav din mandelmælk - se opskriften her på siden - og kom så pulpen i din food processor.
  2. Riv guleroden og kom den ned til pulpen og tilsæt så shoyu, citron og rosiner. Kør massen indtil det er godt fordelt og har konsistens som en lidt grov mousse.
  3. Kom massen i en skål og tilsæt finthakket dild og fordel det så det ser smukt og jævnt ud.
  4. Spises på raw crackers - se opskrift
Lotte Voigt Arnsted