Tilbage
Raw (glutenfri) Cous Cous Royale

Raw (glutenfri) Cous Cous Royale

Tilberedningstid : 15 Minutter
4 personer
Brug denne cous cous til retter du ellers ville bruge almindelig cous cous til - eller som et måltid i sig selv.

Ingredienser

  1. Cous cous
  2. 1 blomkål – de yderste krusninger
  3. 1 håndfuld Quinua – lagt i blød natten i forvejen (kan udelades)
  4. 1 Citron - saft og skal enten fint revet
  5. 1 håndfuld Mandler – hakket fint
  6. 4 Dadler – skåret i små tern/stykker
  7. 1 lille håndfuld Mynte – fint hakket
  8. salt
  9. evt. et par håndfulde spinatblade

Instruktioner

  • Skær de yderste krusninger af blomkålen så det ligner små korn.
  • Kom det op i en skål og bland det med den i blød satte quinua.
  • Lav fine strimler af den vaskede ubehandlede økologiske citron med et juliennejern eller riv skallen fint på et almindeligt rivejern.
  • Hak mandler, dadler og mynte og bland det hele sammen.
  • Det er rigtig godt hvis du kan lade det stå og trække i en halv time så de forskellige smagsnuancer kan bygge bro til hinanden.
  • Bland evt. med et par håndfulde spinatblade lige før du spiser.
Lotte Voigt Arnsted