Tilbage
Raw Vegan Pizza

Raw Vegan Pizza

Tilberedningstid : 45 Minutter
3 pizzaer
Jeg har fundet frem til denne pizzabund som den absolut bedste og nemmeste at arbejde med af slagsen, og du kan komme den topping på du har lyst til. Nedenstående toppings kan jeg absolut anbefale. Pizzaerne kan enten laves i en dehydrator eller semi raw i ovnen. Tilberedningstid er ikke inklusiv "bage"tid.

Ingredienser

  • 2½dl mandler blendes til mel
  • 2½ dl hør frø blendes til mel
  • 2½ dl solsikkekerner blendes til mel
  • 2 løg og 2 fed hvidløg køres med 2 dl vand
  • 1 spsk. Oregano eller anden urt
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. Gærflager
  • Topping:
  • Ananas
  • tomater
  • Rød peber
  • Frisk salvie
  • Marksvampe

Instruktioner

  1. Blend løg, hvidløg vand salt og urt til ”vand” og bland med "melet" og gærflagerne samt olie. Bland alt sammen og ælt til det er sammenhængende
  2. Fremgangsmåde Pizza:
  3. Del dejen i 3 og pres ud i pizza størrelser på silikonplader hvis du har en dehydrator eller på bagepapir hvis du bruger ovnen. Sæt dehydratoren på 6- 8 timer. ELLER pres dejen ud på bagepapir og sæt i ovnen ved 80 grader indtil de er tørre. Hvis dejen er meget klæg og svær at presse ud i et jævnt tyndt lag så lav lidt mere solsikke kerne mel og bland i eller omvendt hvis for tør, fugt dine fingre så er det nemmere at arbejde med.
  4. Lav pizza fyld af svampe – rød peber – ananas, tomater i tern blandet med urter evt. frisk salvie, rosmarin og timian, oregano eller tilsvarende i tørret form, brug det på du bedst kan lide.
Lotte Voigt Arnsted