Tilbage
Raw Vegan Double Chokolade Tærte

Raw Vegan Double Chokolade Tærte

Tilberedningstid : 20 Minutter
12 personer
Denne raw chokolade tærte har både den velkendte brownie crunchyness og raw chokolademousse på toppen hvilket minder meget om double chocolate cake bare meget friskere, blødere og uden at give dig et sukker rush efterfulgt af træthed - en kage der i høj grad er meget bedre at spise end at lade vær'. Husk at raw kager er meget "rich" og du skal derfor ikke servere for store stykker. Masser af friske bær mynte eller citronmelisse klæder i høj grad kagen.

Ingredienser

  • Bund
  • 2,5 dl kokos mel eller flager
  • 1 dl mandler
  • 1 dl valnødder 
  • 8 dadler
  • kornene af 1 vanille stang
  • 1/4 tsk himalaya salt
  • 1 spsk agave sirup
  • 3 spsk raw cacao
  • Chocolade fyld
  • 2 avocado
  • 6 spsk raw cacao
  • 1,5 dl agave nectar
  • 1 tsk himalaya salt
  • kornene af 1 vanille stang
  • evt. 1 tsk kaffepulver (valgfrit selvfølgelig, der var ikke kaffe i varianten på retreaten)
  • Kokosmælk - blend hele massen og kom meget lidt kokosmælk i af gangen indtil det er en tyk grød.

Instruktioner

  1. Blend alle ingridienser til bunden i en foodprocessor eller/og blender indtil det er en sammenhængende masse, den må gerne være lidt crunchy men dog ikke for store stykker. Smør et tærtefad med ganske lidt kokosolie og pres dejen ud jævnt i fadet. Stil den koldt.
  2. Kom alle ingridienser til fyldet i en blender undtagen kokosmælken som du kommer i meget lidt af gangen og kun indtil det får konsistensen som en tyk grød.
  3. Kom fyldet på kagen og stil den koldt i minimum 1. time.
  4. Pynt med skiver af jordbær eller andre bær
Lotte Voigt Arnsted